Onze Diensten

Regelmatig Schoonmaak
Professionele reiniging voor grote en kleine kantoren, hotels, vakantiehuizen, particuliere woningen en alle schoonmaakwerkzaamheden.
 
Dieptereiniging sanitair
Hygiënisch schone en frisse sanitaire voorzieningen zijn voor iedereen een vereiste, maar na verloop van tijd raken ontoegankelijke en minder zichtbare plaatsen vervuild. Diepgaande reiniging van de leidingen biedt een oplossing, we doen dat in een mum van tijd.
 
Diep reinigingskeukens
Een hygiënisch schone keuken vormt de basis voor verantwoorde voedselbereiding. Ondanks dagelijkse inspanningen en aandacht is er een grote kans dat zich vuil op moeilijk bereikbare plaatsen ophoopt. Met een grondige reiniging van de keuken zal uw keuken opnieuw door ons worden verrijkt en benadrukt.
 
De Ramen binnen schoonmaken
Ramen zonder strepen wassen is een kunst op zich, we kennen het als geen ander. Het reinigen van ramen valt onder de reguliere schoonmaakwerkzaamheden van onze schoonmakers en kan eenvoudig in een mum van tijd worden uitgevoerd.
 
Scholen en kinderdagverblijven
Gebouwen waar kinderen niet alleen schoon moeten zijn, maar ook hygiënisch schoon moeten zijn. Dit vereist de nodige kennis, expertise, betrokkenheid en ervaring. Schone en gezonde ruimtes verbeteren de prestaties en verminderen het risico op ziekte. Daarom bent u op zoek naar een professionele schoonmaakpartner die weet wat er speelt en wat nodig is.